Hlavní obsah

Přát titul Citizens, nebo Liverpoolu? To je jako volit mezi muži, který si užije s vaší ženou, řekl Neville

Londýn

Anglická fotbalová liga se blíží do svého dramatického finále. V boji o vítězství v Premier League jsou Manchester City, Chelsea a překvapivě i Liverpool. Zato obhájce Manchester United už prestižní trofej jistojistě nezíská. I proto mohl někdejší kapitán Rudých ďáblů a současný asistent reprezentačního trenéra Roye Hodgsona Gary Neville pobavit fanoušky v celé Anglii.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý fotbalista Manchesteru United Gary Neville

Článek

V pondělní debatě britské televizní stanice Sky Sports dostal od moderátora otázku, zda by přál titul spíš Manchesteru City, nebo Liverpoolu, jejichž vzájemný duel se odehraje na Anfield Road 13. dubna.

Neville dal oči vsloup a hlasitě si oddychl. „To je jako volit mezi dvěma chlapy, který z nich si užije s vaší ženou," rozesmál oba své kolegy ve studiu i další tisíce fanoušků u televizních obrazovek.

Po sérii osmi výher v řadě vévodí anglické nejvyšší soutěži Liverpool, který má náskok na druhou Chelsea dva body. S další dvoubodovou ztrátou zpět je Manchester City, který však odehrál o dva zápasy méně než oba celky před ním.

Manchester United prožívá po odchodu trenéra Alexe Fergusona mizernou sezónu, po 32 kolech je na sedmém místě se ztrátou 17 bodů na lídra.

Kdo letos vyhraje anglickou Premier League?
Liverpool
43,5 %
Chelsea
23,8 %
Manchester City
27,7 %
Arsenal
5 %
Celkem hlasovalo 10449 čtenářů.

Reklama

Související témata: