Hlavní obsah

Pařba ve Vegas. Špatný příklad mládeži, kritizoval hvězdu Arsenalu Mourinho

Londýn

Záložník londýnského Arsenalu Jack Wilshere prožívá období nechtěné popularity vinou účasti na večírku v Las Vegas. Podruhé za posledních devět měsíců byl vyfotografován s cigaretou, přestože prohlašoval, že je nekuřák, jak píše britský deník Daily Mail. Dvaadvacetiletý fotbalista je také zvěčněn v bazénu, kde mu někdejší masér londýnského klubu Kieran Hunt leje šampaňské do úst.

Foto: Sport.cz

Jack Wilshere v dresu londýnského Arsenalu

Článek

Spoluhráč Tomáše Rosického si za mejdan pár dnů před startem přípravy vysloužil četné kritiky. Zmínil se o něm například trenér konkurenční Chelsea José Mourinho, který upozornil, že Wilshere tím neukázal správný příklad mládeži.

„Nemyslím si, že by jedna cigareta s přáteli mimo tréninkové období měla mít vliv na výkonnost. Problém je, že děti si mohou říci, že když kouří profesionální fotbalista, proč bychom nemohli taky," vyjádřil se na Wilsherovu adresu Mourinho pro Daily Mail.

Wilshere byl členem anglického národního mužstva na mistrovství světa, kde Albion skončil poslední ve skupině D za Kostarikou, Uruguayí a Itálií, což byl pro kolébku fotbalu velmi nepříjemný šok. Opora Arsenalu nastoupila do dvou utkání, z toho v základní sestavě jen v závěrečném duelu s Kostaričany.

Reklama

Související témata: