Hlavní obsah

Balotelli už zlobil i v dresu Liverpoolu. Sápal se na sudího, trenéři ho raději stáhli

Liverpool

Kontroverzní útočník Mario Balotelli už naznačil svoji pověstnou prchlivost i v novém angažmá v Liverpoolu. Naštěstí pro něj i tým šlo jen o bezvýznamný přátelský duel a jeho rozjitřené emoce se podařilo rychle uhasit.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Mario Balotelli v dresu Liverpoolu.

Článek

Problémový forvard přišel do týmu z Anflield Road jako náhrada za jiného potížistu Luise Suáreze, jenž zamířil do Barcelony. Vzhledem ke své pověsti nezvladatelného bouřliváka není divu, že je na něj na ostrovech upřena velká pozornost. A tamním médiím neunikl ani náznak jeho blikance z pátečního přátelského duelu proti Wolverhamptonu.

V utkání hraném za zavřenými dveřmi se Balotelli podle listu Daily Mail začal rozčilovat po jednom ze soubojů a svůj hněv obrátil vůči rozhodčímu Chrisi Foyovi, k němuž se chtěl dostat.

Bývalý spoluhráč z Manchesteru City Kolo Touré se vší silou snažil odtlačit italského reprezentanta pryč a zabránit tak zbytečným problémům. Stejný úmysl ihned pojali i trenéři Liverpoolu a Balotelliho raději stáhli ze hry.

Účastník Ligy mistrů nakonec vyhrál zápas gólem Adama Lallany 1:0. Balotelli už v novém působišti debutoval při ligové výhře 3:0 nad Tottenhamem. V utkání sice neskóroval, ale za svůj výkon i tak sklidil pochvalu.

Reklama

Související témata: