Hlavní obsah

Sterlinga čeká pohovor s koučem Liverpoolu kvůli rajskému plynu

Londýn

Talentovaný fotbalista Liverpoolu Raheem Sterling byl zachycen při údajném užívání rajského plynu a čeká ho pohovor s trenérem Brendanem Rodgersem. Podle kouče se dvacetiletý anglický reprezentant nezachoval jako profesionál.

Foto: Lee Smith, Reuters

Liverpoolský Raheem Sterling si podává ruku s koučem Brendanem Rodgersem.

Článek

Bulvární britský list The Sun zveřejnil fotografie a na svém webu i video, kde vysmátý Sterling inhaluje z oranžového balónku patrně oxid dusný neboli rajský plyn. Ten slouží například jako anestetikum při operacích, užívá se však i jako droga. Před dvěma dny byl zase rodák z Jamajky zachycen při kouření vodní dýmky.

"Nemyslím si, že by takové věci měl dělat profesionální sportovec na nejvyšší úrovni. To je jasné," řekl Rodgers po pondělní dohrávce anglické ligy s Newcastlem (2:0), v níž Sterling vstřelil vítězný gól.

"Mladí hráči dělají chyby. Je důležité, aby se z nich dokázali poučit. Chceme, aby se naši hráči zcela koncentrovali na fotbal a nepochybuji, že Raheem to dělá. Je třeba se ale chovat správně na hřišti i mimo něj, já si s ním promluvím," uvedl kouč Liverpoolu.

Sterling si nedávno rozhněval fanoušky "Reds", když přiznal, že odmítl podepsat novou smlouvu s platem 100 tisíc liber (3,8 miliónů korun) týdně.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články