Hlavní obsah

Klopp slaví parádně, výhry s Liverpoolem se ovšem zase nedočkal

Londýn

Někdy stačí divákům sledovat jen dění na lavičkách, aby se na fotbale pobavili. Emoce a reakce trenérů hrají jednu z hlavních rolí také ve výběru vtipných a bizarních scének z 10. kola anglické Premier League. Svérázný Jürgen Klopp je samozřejmě vděčným objektem, fanoušci Liverpoolu by ovšem v jeho podání už raději viděli vítězství a body...

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Článek

Nové koště se zatím stále zapracovává. Liverpool ani ve třetím soutěžním zápase pod trenérem Jürgenem Kloppem nezvítězil. Se Southamptonem sice vedl po gólu Bentekeho ze 77. minuty a německý kouč předvedl parádní oslavu trefy.

Vítězná však znovu nebyla, protože o chvíli později Mané vyrovnal na konečných 1:1. Liverpool popáté v řadě v lize bodoval, Southampton nepoznal hořkost porážky čtyři kola.

Pokud jde o další ztřeštěnosti kola, k vidění byl také pestrý rej maskotů, odvážné kličky brankářů nebo otužilý fanoušek, který se v dešti svlékl a z hlediště hnal svůj tým jako nefalšovaný plavec...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.