Hlavní obsah

Když po sobě jdou Rooney s Agüerem, smát se může i mladý Španěl

Londýn

Oba favorizované manchesterské týmy se trápily, oba si nakonec tři body do tabulky připsaly. Nejen to, obě vítězné trefy patří k tomu nejlepšímu z hitparády nejhezčích gólů 20. kola fotbalové Premier League. Jejím vítězem však není ani Wayne Rooney, ani Sergio Agüero, nýbrž mladý Španěl Carles Gil z Aston Villy.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Manchesterské hvězdy si to v sobotu rozdaly na dálku. Nejprve se Rudí ďáblové doma trápili se Swansea, stav byl 1:1. Až v 77. minutě po křídle unikl Martial, přesně odcentroval do malého vápna a Wayne Rooney efektní patičkou rozhodl.

Druhou branku přidali hosté po hodině hry, střelou zpoza vápna se prosadil Willian. Jen o chvíli později přidal třetí gól Diego Costa, který dorazil další Willianovu střelu. Chelsea zvítězila na hřišti soupeře po sedmi utkáních.

Citizens pak na hřišti Watfordu prohrávali a skóre otočili až v závěrečné desetiminutovce. V 85. minutě si na Sagnův centr naskočil Sergio Agüero a hlavou do protipohybu gólmana přesně k tyči zavěsil.

Porotci hitparády však pasovali ještě výš tři další střelce. Dele Alli si zpracoval na prsou dlouhý centr a z voleje skóroval, Willian se prosadil tvrdou střelou pod břevno. A vítěz? Třiadvacetiletý Španěl Carles Gil z Aston Villy se po Traorého centru blýskl fantastickým akrobatickým zakončením z voleje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články