Hlavní obsah

Watford - Leicester 0:1Lišky unikají pronásledovatelům

Fotbalisté Leicesteru zdolali ve 29. kole anglické Premier League na Vicarage Road domácí Watford 1:0 a na druhý Tottenham mají náskok pěti bodů. Jedinou branku vstřelil v druhém poločase Alžířan Mahríz.

Článek

Hosté od začátku potvrzovali roli favorita, přestože Watford hrál houževnatě. Ve 23. minutě byl blízko gólu Vardy. Mahríz zprostředkoval přesný pas Vardy na malé vápno, ale nejlepší střelec anglické ligy nedokázal nasměrovat balón do branky.

Po přestávce vyzkoušel pozornost Schmeichela nenápadnou střelou Suarez, ale dánský gólman bez sebemenších problémů pokus chytil. V 55. minutě se k odraženému balónu po Fuchsovu centru Alžířan Mahríz a na jeho technickou střelu se gólman Gomes natahoval marně. O čtvrt hodiny později si na centr Fuchse naskočil Huth, jenže k jeho smůle hlavičkoval mimo. V závěru se sršni snažili vyrovnat, zatlačili Lišky na jejich polovinu, ale hostující obrana odolala. Ranieriho svěřenci si tak vylepšili statistiky na Vicarage Road a upevnili si první místo v tabulce.

Anglická fotbalová liga - 29. kolo:
Watford - Leicester 0:1 (56. Mahríz)

Reklama

Související témata: