Hlavní obsah

Čechův nástupce byl krátký, Argentinec přes něj vystřihl gól kola

Londýn

Brankář fotbalistů Chelsea je pořádný dlouhán, přesto byl i Thibaut Courtois krátký. Mladý Argentinec si na něj přišel přesně umístěnou střelou pod břevno. Trefa Manuela Lanziniho z West Hamu vévodí hitparádě nejhezčích gólů 31. kola anglické Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Profimedia.cz

Video již není dostupné

Článek

Welbeckův blafák, Joselův lob, Fábregasův přímý kop, Coutinhova rána zdálky. Všechno krásné branky, gól odchovance River Plate z duelu na Chelsea (2:2) však zaujala porotce nejvíc.

Thibaut Courtois převzal na Stamford Bridge po Petru Čechovi roli brankářské jedničky, gólman české reprezentace kvůli němu dokonce odešel do konkurenčního Arsenalu. Belgičan ovšem stejně jako celý tým Blues neprožívá šťastnou sezónu. Jak je dlouhý, na Argentincovu parádu byl krátký.

Payet měl namířeno nejkratší cestou do vápna, obránci mu však míč vypíchli. Odraženého míče se chopil právě Manuel Lanzini, připravil si ho na pravačku a nádhernou technickou střelou gólmana přehodil.

West Ham se tak ujal vedení, Fábregas však vyrovnal lahůdkovým přímým kopem, s nímž v hitparádě obsadil třetí místo. Ten samý střelec v závěru vyrovnal z penalty na konečných 2:2.

Čí gól z 31. kola Premier League se vám líbil nejvíc?
Danny Welbeck (Arsenal)
35,8 %
Joselu (Stoke)
4,1 %
Cesc Fábregas (Chelsea)
21,3 %
Philippe Coutinho (Liverpool)
5,5 %
Manuel Lanzini (West Ham)
33,3 %
Celkem hlasovalo 1500 čtenářů.

Reklama

Související témata: