Hlavní obsah

Bournemouth - Manchester City 0:4Citizens si smlsli na Třešinkách

Bournemouth

Fotbalisté Manchesteru City rozstříleli v rámci 32. kola anglické Premier League Bournemouth, po dvou utkáních si připsali plný počet bodů a porazili Bournemouth poosmé za sebou.

Článek

Úvod byl v plné režii hostů. Po sedmi minutách se Citizens prosadili poprvé. Míč z rohového kopu propadl k Fernandovi, který bez potíží překonal brankáře Boruce. Za dalších pět minut hosté vedli už o dvě branky. Kevin de Bruyne se nerozpakoval a po pasu Silvy napálil balón přesně k levé tyči. Hororovou dvacetiminutovku Cherries završil Sergio Agüero, jenž si ve vápně naskončil na Navasův centr a z bezprostřední blízkosti překonal Artura Boruce potřetí. V závěru poločasu měl ojedinělou příležitost domácích Grebbin, ovšem jeho hlavička mířila nad branku soupeře.

Po změně stran si Citizens hlídali náskok a zvolnili na tréninkové tempo. V nastavení přidal ještě čtvrtý gól Alexander Kolarov, když se po individuální akci prodral do pokutového území a nechytatelnou bombou korunoval výkon svého mužstva.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Bournemouth - Manchester City 0:4 (7. Fernando, 12. de Bruyne, 19. Agüero, 90.+3 Kolarov)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.