Hlavní obsah

Všichni si myslí, že Ibrahimovic míří do Manchesteru. Ale není to pravda, odmítá agent

Stockholm

Příchod Zlatana Ibrahimovice do Manchesteru United coby jedné z hlavních posil týmu nového kouče Joseho Mourinha, se mezi fotbalovými fanoušky bere téměř jako hotová věc. Informaci však notně zpochybnil hráčův agent Mino Raiola.

Foto: Ruben Sprich, Reuters

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic.

Článek

„Nic jsme zatím nerozhodli. Myslím, že se nakonec dočkáte překvapení. Všichni pořád opakují United, United, United," komentoval Raiola spekulace ve švédském listu Expressen.

Ve hře jsou nějaké kluby v Anglii, v Evropě i mimo Evropu. Všichni si přitom myslí, že musí do Manchesteru United. Ale není to pravda," pokračoval agent.

I britský tisk favorizuje coby příští působiště pro švédskou hvězdu právě Manchester United. Klíčovým faktorem má být osoba kouče Mourinha, s nímž Zlatan spolupracoval v sezóně 2008/09 v Interu Milán.

"Spolupráce s Mourinhem mi chybí každý den, co jsem pryč z Interu," podpořil Švéd spekulace na nedávné tiskovce reprezentace před blížícím se ME ve Francii.

Nebude snad Švédsko kvůli tomu spát?

„A co když nakonec do Manchesteru United nepůjde. Nebude snad kvůli tomu celé Švédsko spát?" dobíral si Raiola severské fanoušky.

On i jeho klient se momentálně nachází ve výhodné pozici. Ibrahimovicovi vypršela smlouva s PSG. Nový klub tedy může mít prvotřídní hvězdu zadarmo, musí přijít ale s patřičně lákavou platovou nabídkou pro samotného hráče.

„Nemáme kam spěchat. Zajímá mě jen, abych dohodl kvalitní podmínky. Čekají nás velmi pěkné časy. Zlatan Ibrahimovic je král. Nový klub nemusí platit odstupné, takže on sám může dosáhnout na extra vysoký plat. Je ve skvělé vyjednávací pozici," dodal agent.

Kde bude Zlatan Ibrahimovic působit v příští sezóně?
V Manchesteru United
50,2 %
V jiném anglickém týmu
28,7 %
V Evropě mimo Anglii
10 %
Mimo Evropu
11,1 %
Celkem hlasovalo 3616 čtenářů.

Reklama

Související témata: