Hlavní obsah

Hvězda Chelsea prchla do zámoří. A slavila tam hattrick

New York
Aktualizováno

Nudit se, to nehrozí. Když se vyhraje derby s Arsenalem, musí se to rozjet. A nemusí to ani být na nějakém divokém večírku. Stačí během víkendu nalétal deset tisíc mil, jako to předvedla jedna z hvězd Chelsea. Z Ostrovů se vydala až do Ameriky. Se skalpem Kanonýrů navštívila nejprve zápas NBA, kde v New Yorku fandila Clevelandu, aby následně stihla zavítat i na slavný Super Bowl. Tam pro změnu držel palce týmu New England Patriots. Ve výsledku tak mohla slavit vítězný hattrick.

Foto: Frank Augstein, ČTK/AP

Rozesmátý brankář Chelsea Thibaut Courtois se raduje s trenérem Antoniem Contem po výhře nad Arsenalem.

Článek

Svalit se na gauč a vychutnávat si pocity vítězů. Sem tam mrknout na internet, jaká chvála se zase valí na Chelsea. To by nejspíš belgického brankáře Thiabauta Courtoise nebavilo. Po fotbale se proto okamžitě vydal na cesty a za osmačtyřicet hodin stihl urazit neskutečnou štreku.

Nejprve strávil v letadle osm hodin, aby v New Yorku sledoval na vlastní oči ve slavné Madison Square Garden souboj New York Knicks s Clevelandem. Cavaliers vyhráli v poměru 111:104. Na twitteru se také pochlubil snímkem z míst určených pro VIP.

Tohle mu ale nestačilo, Courtois se ukázal jako sportovní fajnšmekr. Když už byl za mořem, nenechal si ujít ani Super Bowl v Houstonu. A byl tak svědkem jednoho z nejsenzačnějších obratů zápasu v historii. Jeho oblíbení New England Patriots prohrávali 3:28 s Atlantou Falcons, aby nakonec vyhráli v prodloužení. „Neskutečný comeback. Gratuluji @Patriots !! Bylo to fantastické," uvedl na sociální síti.

Teď už ale na gólmana netrpělivě čeká trenér Chelsea Antonio Conte, chce mít oporu týmu co nejdříve v tréninku, aby byla připravena na víkendový zápas proti Burnley.

Reklama

Související témata: