Hlavní obsah

Ranieri zkouší změnit Liškám jídelníček: Zakázal týmu hody v šatně

Leicester

Burgery a pizza. Zapomeňte. Fotbalové Lišky z Leicesteru si teď na podobné lahůdky musejí nechat zajít chuť. Bídné vystoupení úřadujících anglických mistrů, kteří jsou jen bod nad sestupovou pozicí, vedlo manažera Claudia Ranieriho k tomu, aby změnil svým hvězdám jídelníček. „Naštve tenhle zákaz hamburgerů hvězdy," ptají se média.

Foto: Carl Recine, Reuters

Manažer Leicesteru City Claudio Ranieri je po bídných výsledcích týmu v ohrožení. Zkusil tým nastartovat změnou jídelníčku. Hráčům podle anglických médií těstoviny moc nevoní, raději by jedli v kabině burgery

Článek

Před rokem byl Leicester hitem Anglie, možná i celé Evropy. Jenže teď hraje bídně, od začátku roku uhrál v Premier League jen bod a mluví se o tom, že kouč Ranieri situaci neustojí. Ten se zkouší zachránit a tým nastartovat. A to nejen změnami v tréninku či samotné hře.

Naposledy sáhl k úpravám jídelníčku pro hráče. Vsadil na italskou klasiku - těstoviny. Podle listu Daily Mirror tím hráče pořádně otrávil. Fotbalisté byli zvyklí v kabině hodovat, při mistrovském tažení tam frčela pizza a kuřecí burgery. Teď to ale pětašedesátiletý expert změnil. Jaký výsledek to přinese, se uvidí.

Reklama

Související témata: