Hlavní obsah

Odložený výkop v Anglii, prasat byl plný trávník

Coventry

Výkop zápasu v Anglii odložili. Kvůli prasatům. Nelekejte se, na hřiště nevtrhlo stádo divočáků, hráčům nikdo neublížil. To jen fanoušci obou týmů Coventry a Charltonu protestovali proti vlastníkům svých klubů a zasypali trávník umělohmotnými prasátky. Pořadatelům nějakou dobu trvalo, než trávník zbavili nechtěné ozdoby.

Foto: Profimedia.cz

Fanoušci Coventry a Charltonu zasypali trávník před zápasem v Anglii umělohmotnými prasátky, aby tak dali najevo nespokojenost s vedením svých klubů. Výkop byl o deset minut odložen, muselo se uklízet.

Článek

Někde létají konfety, jinde zapálí bengálské ohně. V anglickém Coventry fanoušci naházeli na hrací plochu plastová prasata. Oba kluby jsou pochopitelně rivaly, před výkopem ale našli nečekanou shodu. Ani jednomu z táborů se nelíbí počínání klubových vedení, a tak to dali společně najevo „prasečím" protestem.

Oba kluby tak jen navázaly na počin z podzimu, kdy prasata létala vzduchem také. Výkop zápasu byl posunutý o deset minut. Zda se vlastníci klubů nad sebou po protestu alespoň zamyslí a zkusí něco změnit, to není v tuhle chvíli jasně.

Reklama

Související témata: