Hlavní obsah

Beckham se těší, že bude vyhrávat s AC Milán i Los Angeles

MILÁN

Los Angeles Galaxy a AC Milán se v neděli po týdnech jednání dohodly na prodloužení hostování Davida Beckhama. Informoval o tom americký klub. Anglický fotbalista označil výsledek jednání mezi týmy za dohodu snů.

Článek

"Jsem moc rád, že Galaxy a AC uzavřely dohodu snů," napsal Beckham v emailu agentuře Reuters. "Nejlepší by bylo, kdybych Milánu pomohl do Ligy mistrů a Galaxy do play-off a k titulu v MLS," dodal.

Podle dosavadních informací by měl třiatřicetiletý Beckham dohrát letošní sezónu v Itálii a poté se vrátit do USA. Na konci roku by však měl opět zamířit do Milána, kde dohraje další ročník. "Můžu tak v jednom roce hrát za AC i za Galaxy a současně v Americe propagovat fotbal, což je pořád můj velký cíl," uvedl bývalý kapitán anglické reprezentace.

Beckham přišel na hostování do Milána v lednu, aby se kvůli potřebám národního týmu udržel v kondici během pauzy zámořské soutěže. Jeho působení v Itálii mělo v pondělí vypršet, ale vedení AC i hráč usilovali o to, aby bývalá hvězda Realu Madrid a Manchesteru United v klubu zůstala. "Rossoneri" dokonce chtěli v zimním přestupním období Beckhama koupit, Los Angeles však údajně požadovalo v přepočtu 377 milionů korun.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.