Hlavní obsah

Trenér Ferrara má v Juventusu důvěru, odvolání mu nehrozí

MILÁN

Trenérem Juventusu Turín nadále zůstává Ciro Ferrara. Ten má od vedení klubu důvěru i přes poslední nepřesvědčivé výkony korunované nedělní porážkou s Cagliari. Prezident klubu Jean Claude Blanc v pondělí uvedl, že o odvolání Ferrary neuvažuje a nic na tom nezmění ani případný neúspěch v nejbližších dvou důležitých zápasech s Interem Milán v lize a s Bayernem Mnichov v Lize mistrů.

Foto: Regis Duvignau, Reuters

Brankář Juventusu Gianluigi Buffon gestikuluje během utkání Ligy mistrů v Bordeaux.

Článek

"Výsledek těchto dvou zápasů nebude hrát roli. Pokračujeme v našem projektu a ponechání Ciro Ferrary trenérem Juventusu rozhodně není risk," uvedl Blanc italským novinářům.

Pro bývalého hráče Juventusu Ferraru je angažmá na lavičce "Staré dámy" trenérskou premiérou. Po květnovém nástupu do funkce místo odvolaného Claudia Ranieriho měl dobrý začátek sezóny, ale po posledních nepřesvědčivých výkonech se Juventus propadl na třetí místo tabulky s osmibodovou ztrátou na vedoucí Inter.

V Lize mistrů mu pak po dvou porážkách s Bordeaux hrozí vyřazení. K setrvání v soutěži potřebuje neprohrát s Bayernem Mnichov.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.