Hlavní obsah

Sexuální tajfun Balotelli bude otcem, tvrdí jeho bývalá přítelkyně Raffaella

Řím

Trpěl až běda. Kontroverzní Ital Mario Balotelli se chtěl po výprasku ve finále fotbalového EURO 2012 vybrečet o samotě, proto po porážce 0:4 se Španělskem okamžitě prchal do kabiny. Pořadatelé ho tam ovšem nepustili, bylo by to proti protokolu. A tak musel zpátky na trávník, dojít si pro stříbrnou medaili a ronit krokodýlí slzy před zraky celého světa, čemuž chtěl ujít.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Ital Mario Balotelli střílí gól hlavou do německé sítě v semifinále mistrovství Evropy. V té době už věděl, že se stane otcem.

Článek

Na dlouhé smutnění nebude mít moc času. Jednak stříbro z mistrovství Evropy není žádnou tragédií, ale pro Italy spíš nečekaným úspěchem, což jim záhy dojde. Mario Balotelli se navíc má stát otcem. Tvrdí to alespoň jeho bývalá přítelkyně Raffaella Ficová, s níž se rozešel v dubnu.

„Zavolala jsem Mariovi den před semifinále s Německem a řekla mu: ‚Vzpomínáš na náš sen, že se staneme rodiči? Tak tenhle sen se stal skutečností. Čekám dítě. Tvoje dítě,'" řekla Raffaella časopisu Chi.

„Chvíli bylo ticho, pak mi řekl: ‚Tohle je ta nejlepší zpráva na světě.' A druhý den na hřišti vstřelil dva góly," poukazuje Ficová.

Italská modelka proslula svérázným srovnáním Cristiana Ronalda s Mariem Balotellim. Obě fotbalové hvězdy prošly její ložnicí.

„S Cristianem jsem ztratila panenství, prožili jsme nádherných jedenáct měsíců. Ale Mario je mnohem lepší. Sex s ním je jako tajfun," vylíčila před časem.

Raffaella se s Balotellim rozešla 29. dubna. V půlce května pak zjistila, že je těhotná. Věří, že se k ní Mario vrátí. „Nikdy mě nepřestal milovat. Bude hravý otec a laskavý partner. Neuháním bohatého fotbalistu pro peníze. Nepotřebuji je. Dítě bude mít rozhodně příjmení Balotelli. S hrdostí," ujišťuje Ficová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.