Hlavní obsah

Vieri dostane za odposlouchávání odškodné milión eur

Milán

Jeden milión eur dostane bývalý italský fotbalista Christian Vieri jako odškodné za to, že mu Inter Milán odposlouchával před lety telefon. Výši částky v pondělí stanovil milánský soud a je však jen zlomkem toho, co po svém bývalém klubu Vieri požadoval. Inter a společnost Telecom Italia totiž zažaloval o celkovou sumu 21 miliónů eur.

Článek

Dlouholetý reprezentant Vieri se obrátil s kauzou "napíchnutého" telefonu na milánský soud před pěti lety, když se vše dostalo na veřejnost. Tvrdil, že tím utrpěla celá jeho kariéra, protože byl v neustálém stresu. Od Interu proto požadoval devět milionů eur a od Telecomu ještě o tři více.

V Interu strávil dohromady šest sezon do roku 2005. Nebyl tehdy jediným, komu milánský klub odposlouchával telefon. Stejnou sumu, tedy 21 milionů eur, požadoval i další poškozený, bývalý rozhodčí Massimo de Sanctis.

Společnost Telecom Italia byla v době aféry jedním z hlavních akcionářů Interu. Vieri ukončil kariéru v roce 2009 v Atalantě Bergamo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články