Hlavní obsah

Kladenský kouč Šilhavý nepočítá pro jaro s pěticí fotbalistů

KLADNO

S pěticí hráčů nepočítá trenér fotbalistů Kladna Jaroslav Šilhavý pro jarní část první ligy. Radek Šelicha, Josef Hoffmann, Jiří Kaciáň, Chris Williams a Pavel Veleba, který se vrátil z hostování v Kazachstánu, dostali souhlas k tomu, aby si hledali nové angažmá.

Článek

"Pokud se jim nepodaří získat místo v jiném klubu, začnou přípravu v Kladně, ale až 7. ledna a s B-týmem," řekl dnes pro klubový web Šilhavý. Jen kanadskému obránci Williamsovi končí v klubu smlouva k 31. prosinci a mužstvo opustí, i když si angažmá nenajde.

Ostatní čtyři zkušení hráči mají smlouvu i pro jaro. "O některé z jmenovaných byl v minulosti zájem z jiných klubů, třeba i v letošní sezóně. Věříme, že najdou uplatnění jinde," doplnil tiskový mluvčí klubu Miroslav Bureš.

Na startu zimní přípravy 3. ledna budou chybět i hráči, kteří byli v Kladně na hostování. Jiří Jeslínek, Ondřej Kúdela, Zoltán Miski a Avdija Vršajevič se vracejí do Sparty, Marcel Gecov a Bořek Dočkal do Slavie. "Uvidíme, jak to s nimi bude dál. Možnost, že by se vrátili zase do Kladna, není vyloučena," řekl Šilhavý.

Reklama

Související témata: