Hlavní obsah

Fotbalisté Olomouce osmi góly porazili třetiligový Zábřeh

OLOMOUC

Olomoučtí fotbalisté nasázeli ve středečním přípravném utkání třetiligovému Zábřehu na Moravě osm branek a potvrdili, že se jim v zimní přípravě zatím střelecky daří. Kdyby Sigma ve druhé půli nepolevila, zřejmě by soupeře potupila dvouciferným výsledkem.

Článek

Domácí nasadili v úvodu vysoké tempo, kterému outsider nestačil. Kazár otevřel skóre už po šesti minutách přímo z rohu a během dalších osmnácti minut se Olomouc prosadila ještě čtyřikrát. Potom Zábřeh gólový příval domácích přibrzdil, Olomoučtí ve druhé půli zvolnili, ale přesto připojili další branky.

I přes výrazné vítězství měl trenér Martin Pulpit k výkonu připomínky. "Gólů mohlo a mělo být daleko více, ale po dobrém začátku se hráči uspokojili a nevydrželi v takovém nasazení," řekl Pulpit.

Další zápas sehraje Olomouc na hlavní travnaté ploše Androva stadiónu v sobotu od 11 hodin proti Žilině.

Výsledek:
Sigma Olomouc - Sulko Zábřeh na Moravě 8:0 (5:0)
Branky: 12. a 13. Petr, 6. Kazár, 16. Hudec, 24. Hořava, 72. Štěpán, 80. Melinho z penalty, 84. Onofrej. Rozhodčí: Peřina. Diváci: 150.
Sestava Olomouce: Lovásik - Randa (46. Jindřišek), Komárek (46. Kaščák), Hudec, Heidenreich (46. Jurkič) - Bajer (46. Štěpán, 78. Hořava), Rossi, Hořava (46. Melinho), Kazár (46. Onofrej) - Bueno (46. Schulmeister), Petr.

Reklama

Související témata: