Hlavní obsah

Fotbalisté Plzně nezvládli závěr utkání s ukrajinskou Oděsou

ANTALYA

Fotbalisté Plzně nezvládli závěr přípravného utkání s pátým týmem ukrajinské ligy Oděsou a s pobytem v tureckém letovisku Antalya se v pátek rozloučili porážkou 1:4. Viktorii poslal do vedení v 53. minutě útočník Tomáš Krbeček, ovšem soupeř dokázal čtyřmi brankami skóre otočit.

Článek

V Antalyi se oproti minulým dnům uklidnil vítr, a také proto nabídl poslední zápas Západočechů na soustředění zřejmě nejkvalitnější podívanou. "Byla to vynikající prověrka proti nejsilnějšímu soupeři, kterého jsme zde měli. Od počátku se na straně soupeře projevila větší zkušenost, vyzrálost a jeho možnosti se spoustou zahraničních hráčů, kteří hrají ve svých zemích v reprezentaci. My jsme se nedokázali od začátku kombinačně prosadit," uvedl plzeňský trenér Stanislav Levý.

Západočeši se vrátí domů s bilancí jedné výhry a dvou porážek, zdolat dokázali pouze vedoucí celek rakouské ligy Sturm Štýrský Hradec.

Výsledek:
Viktoria Plzeň - Černomorec Oděsa 1:4 (0:0)
Branka Plzně: 53. T. Krbeček.
Sestava Plzně první poločas: Ticháček - Malcharek, Rada, Knakal, Lecjaks - Petržela, Šiml, Trapp, Róth - T. Krbeček, Rodrigues.
Sestava Plzně druhý poločas: L. Krbeček - Šmejkal, Halama, Rada, Smola - Borek, Šiml, Trapp (60. Zakopal), Róth (75. Dvořák) - T. Krbeček (60. Psohlavec), Rodrigues (60. Brožík).

Reklama

Související témata: