Hlavní obsah

Houslice loví v Mladé Boleslavi, kalendář pokřtil trenér z Okresního přeboru

MLADÁ BOLESLAV

Vydařený podzim mají za sebou fotbalisté Mladé Boleslavi. Slavnostní večer na závěr první části sezóny se tak v mladoboleslavském obchodním a zábavním Bony centru nesl v pohodovém duchu. Na programu byl i křest klubového kalendáře a výraznými postavami byli také protagonisté TJ Slavoj Houslice z televizního seriálu Okresní přebor.

Foto: fkmb.cz

Ondřej Vetchý a Jakub Kohák právě přetahují mladoboleslavského Lukáše Opielu do Slavoje Houslice...

Článek

Jirka Luňák by si určitě vybral. Takovému Lukáši Opielovi, který od generálního ředitele Jaromíra Šeterleho dostal zlatou klubovou kopačku, dokonce trenér Houslic okamžitě předložil smlouvu k přestupu - a navrch přidal i dres nejlepšího houslického plejera Jardy Kužela...

„Bolka“ přezimuje na pátém místě prvoligové tabulky se ztrátou jediného bodu na pohárové příčky, a tak měla pádný důvod k rozverné rozlučce s úspěšným podzimem.

Reprezentativní kalendář FK Mladá Boleslav pro rok 2011 pokřtili kapitán prvoligového týmu Marek Kulič společně se zástupcem firmy Škoda Auto Pavlem Hlaváčem. Asistoval jim právě herec Ondřej Vetchý alias Jirka Luňák, trenér TJ Slavoj Houslice z televizního seriálu Okresní přebor. Ten celý večer moderoval a po boku měl svého houslického spoluhráče Jakuba Koháka.

S prezidentem mladoboleslavského fotbalu Josefem Dufkem vzpomínali na setkání při rekreačním fotbalu. „Nikoho tenkrát nezajímalo, kdo s kým a jak hraje, všichni se totiž zajímali jenom o Vetchého,“ povzdechl si Dufek. „Já je před zápasem všechny v hospodě uplatil panáky,“ prozradil Vetchý.

S kapitánem týmu Kuličem pak zavzpomínal na časy, kdy hrál v Příbrami a jeho spoluhráči byli Rudolf Otepka a Horst Siegl. „Já Marka poznal v hospodě a jestli umí kopat, jak byl milej při našem tehdejším setkání, tak musí být opravdu výbornej fotbalista,“ prohlásil Vetchý.

Reklama

Související témata: