Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka opět skóruje a srovnává stav na 2:2! I podprůměrný tým na Hrdličku stačil, říká

Praha

Po minulém kole, kdy Luděk Zelenka zaznamenal svůj první bod, pokračuje v nastaveném tempu a i ve kole 22. poráží svého soupeře Michala Hrdličku. A jak vidí uplynulé kolo oba aktéři Fantasy duelu?

Luděk Zelenka srovnal stav zápasu

Článek

"Můj tým získal 52 bodů, což taky není nic extra, ale na Michala to tentokrát s přehledem stačilo, protože on se svojí jedenáctkou atakoval trapných 40 bodů. K tomu vám ale asi napíše on sám.

Kromě Bakoše, který mi díky kapitánskému céčku přinesl 22 bodů, přísnější měřítko snese už jen příspěvek Bortela a Haška (6 bodů). Jinak jsem ale postavil spíše podprůměrný tým! Horváth mě ukecal, Kiselovi a Novákovi jsem věřil, Sandro byl výhodně levný a Čížek, to byl úplný úlet, protože mi uteklo jeho zranění a tudíž neúčast v zápase a 0 na bodovém kontě! Tady se ukazuje jak důležité je sledovat během týdne, co se v týmech děje, kdo je mimo kvůli kartám nebo zranění, protože takový hráč vám výrazně devalvuje práci celého týmu!

Ještě hůře mi zahráli stopeři, respektive jejich týmy, a brankář Miller, který v Hradci dvakrát inkasoval, si už u mě delší dobu neškrtne.

Celkově jsem spokojen s vítězstvím nad Michalem, ale 52 získaných bodů nemůžu brát jako úspěch. Nasazení některých hráčů si vyčítám a v tomto týdnu budu věnovat více času studiu kádrů a formy jednotlivých týmů.

Některým z vás vadilo, že sestavu na konci týdne s Michalem měníme na základě informací od kamarádů z fotbalového prostředí nebo přímo hráčů. To je ale právě účel, aby i vy jste měli možnost na poslední chvíli vyhodit hráče, kteří asi nenastoupí, jsou to informace i pro vás!"

Michal Hrdlička přijímá porážku s pokorou

"Luďku, gratulace, ale tentokrát na mě stačilo i málo. Zřejmě jsem se po famózním prvním kole nechal ukolébat, a to se nevyplácí. Nejprve jsem si trochu vyzkoušel vaši pozornost a do sestavy zařadil vykartovaného Daridu. Toho jste si hned všimli, takže jsem ho následně nahradil Kiselem. Karol měl proti Dukle jednu gólovku, ale bohužel nedal.

Z mé jedenáctky se slušně vedlo jen zadákům Bortelovi a Rajtoralovi, kteří nasbírali po šesti bodech. Na brankářském postu mě zaskočila rošáda Valeše a Špita. Na druhou stranu jsem ji mohl předvídat, protože Špit zachytal výborně v poháru, zatímco Valešovi se předtím moc nevedlo.

Do utkání nenastoupil ani další hráč Jablonce Čížek, u kterého jsem nevěděl, že jeho zranění bude tak vážné. Nějakou dobu ještě bude chybět. Zklamáním byla i produktivita mého kapitána Koláře. U něj byla na vině změna pozice. Počítal jsem s tím, že absentujícího Daridu nahradí Procházka, který by se vysunul na pozici štítu. Trenér Vrba to ale vyřešil stažením Koláře k Horváthovi a na špici vsadil na útočníky Tecla s Bakošem.

Jednoho z plzeňských forvardů jsem chtěl také nasadit, ale nevěděl jsem, který dostane důvěru od začátku. Nakonec to byli oba dva. Víc se dařilo Bakošovi, kterého měl Zelí jako kapitána, a právě on byl v našem souboji tím rozdílovým hráčem. Smolný víkend korunovalo odstoupení Milana Baroše, který musel z placu už po necelých dvaceti minutách.

Všechno se to sešlo nějak špatně, teď je bitva se Zelím vyrovanná 2:2. Opět se tedy vracím k osvědčené preciznosti a chci věřit tomu, že se mi ve 23. kole podaří znovu strhnout vedení na svou stranu!"

Reklama

Související témata: