Hlavní obsah

Jarolím zůstává v Mladé Boleslavi. Rýsuje se záloha snů?

Mladá Boleslav

Vedení fotbalistů Mladé Boleslavi potvrdilo, že dres středočeského klubu bude i v nadcházející sezóně oblékat bývalý reprezentační záložník David Jarolím. Tým z města automobilů si už dříve zajistil služby dalšího bývalého reprezentanta Jiřího Štajnera, který přišel z libereckého Slovanu. Podle zákulisních informací se taktéž uvažuje o návratu Marka Matějovského z pražské Sparty.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

David Jarolím (v popředí) zůstává v Mladé Boleslavi.

Článek

Jarolím jednal s bundesligovým Hamburkem o možném návratu do Německa, k dohodě však nakonec nedošlo, takže se čtyřiatřicetiletý záložník rozhodl pokračovat v modrobílém dresu Mladé Boleslavi.

„Jsem velice rád, že David bude v Mladé Boleslavi pokračovat. V letošní jarní části Gambrinus ligy byl důležitým článkem našeho týmu a při doplnění hráčského kádru pro novou sezónu je důležité, že fotbalista Jarolímových zkušeností a kvalit v Mladé Boleslavi zůstává," uvedl prezident klubu Josef Dufek.

Jarolím hrál v Mladé Boleslavi od ledna letošního roku, v minulosti působil zejména v Německu - v Bayernu Mnichov, Norimberku a především v Hamburku. V dresu středočeského celku odehrál šestnáct zápasů, na gól stále čeká. V příštím ročníku se však bude moci spoléhat na spolupráci s Jiřím Štajnerem a možná i s Markem Matějovským.

Reklama

Související témata: