Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Skvělý Grigar a kanonýr z obrany Novák zazářili

Praha

Poslední víkend před reprezentační přestávkou nebyl na zajímavé události rozhodně skoupý. Mimořádné výkony k nim patřily, což se při sestavování ideální jedenáctky 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz projevilo. Premiantům vévodí dva muži, teplický brankář Grigar a jablonecký obránce Novák, který na Střelnici trumfuje všechny útočníky.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Jeho tým měl v obraně neuvěřitelný chaos, teplický brankář ovšem čněl nad všemi. A nebýt vymyšlené penalty, Grigar by už navzdory lavině domácích šancí čisté konto na Letné nejspíš udržel. Sparta přitom hrála velmi dobře, jen v koncovce selhávala. Zraněného Kadeřábka dobře zastoupil Mareček, v záloze do poslední chvíle neumdléval Vácha.

Jablonec má jednu velkou výhodu. Když mlčí ofenzivní hráči, trefí se obránce Novák. Příbrami dal góly hned dva a v sezóně už jich má celkem osm.

Plzeň zakončila náročný týden další výhrou. Proti Liberci se poprvé v sezóně trefil obránce Hubník, záložník Vaněk už je v posledních kolech stálicí.

Jihočeši sice na Slovácku prohráli, jejich záložník Benát se ovšem za svůj výkon nemusí stydět. Čtvrtou příčku si jisté hlídá Mladá Boleslav, která se i proti Baníku mohla spolehnout na Ščuka a mladého Skaláka.

Z ohrožených vod rychle prchá Brno, proti Slavii mu hodně pomohli ofenzivní hráči Sýkora a Čtvrtníček.

Sestava 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Mareček (Sparta), Hubník (Plzeň), Novák (Jablonec) - Vaněk (Plzeň), Benát (České Budějovice), Vácha (Sparta), Ščuk (Mladá Boleslav) - Skalák (Ml. Boleslav), Čtvrtníček (Brno), Sýkora (Brno).

Reklama