Hlavní obsah

Disciplinárka nezačne řízení s hráči Bohemians 1905 za fauly v Liberci

Praha

Disciplinární komise nebude zahajovat řízení s fotbalisty Bohemians 1905 Jhonem Mosquerou a Davidem Bartkem za zákroky v duelu 9. kola Synot ligy v Liberci. Hostující hráči v úvodu utkání faulovali domácí Jana Sýkoru a Lukáše Bartošáka, kteří museli střídat a kvůli zranění jsou několik týdnů mimo hru.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Bohemians 1905 Jhon Mosquera (ilustrační foto).

Článek

Liberec se obrátil na komisi s podnětem na přezkoumání zákroků. Disciplinárka si vyžádala vyjádření komise rozhodčích, podle které šlo o fauly na žlutou kartu a ne na vyloučení. Proto s hráči Bohemians 1905 nebylo zahájeno řízení.

Sýkoru hned v úvodu fauloval Kolumbijec Mosquera, který jednadvacetiletému záložníkovi poranil koleno. Bartošák po Bartkově zákroku laboruje s kotníkem.

Z druhé ligy si za vyloučení po surové hře dva soutěžní duely nezahraje Daniel Geissler z Varnsdorfu. Jedno utkání za červenou kartu vynechají Petr Mareš z Hradce Králové, František Mysliveček z Vyšehradu a Aleš Kočí z Táborska.

Stejný trest za čtyři žluté karty čeká třineckého Michala Velnera, Nikolase Daníčka z Varnsdorfu, českobudějovického Aleše Dvořáka a opavského Tomáše Jursu.

Reklama