Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Baroš je zpátky, v Edenu pak zazářil tým spojených pekáren

Konečně se objevil v základní sestavě Mladé Boleslavi - a hned zaútočil na hattrick. Milan Baroš se blýskl, takže v ideální jedenáctce 11. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz samozřejmě nechybí. Stejně jako třeba Buchta s Houskou, pekařský tandem z Olomouce, která ukončila Slavii její sérii bez porážky.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 11. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Kanonýr Baroš je zpátky. Duel se Slováckem pojal exreprezentační útočník ve velkém stylu. Málem stihl hattrick, Mladá Boleslav se navíc znovu mohla spolehnout na Skaláka.

Výhra Olomouce na Slavii se rozhodně nečekala. Ale jak glosoval v přímém televizním přenosu komentátor Jaromír Bosák, zaúřadoval „tým spojených pekáren". Brankář Buchta žádný gól nepustil a záložník Houska dva dal.

Brno senzačně zdolalo mistrovskou Plzeň. Svou roli zvládl útočník Řezníček, v obraně vládl Košťál. Sparta nabídky k tříbodovému brejku využila. Proti Bohemce dal vítězný gól Lafata, ne náhodou mu na něj nahrál aktivní obránce Mareček.

Dukla může jen litovat, že kvůli penaltám přišla o výhru v Jablonci. Dva góly tam vstřelil Krmenčík a vidět byl také obránce Vrzal. Příbram vyhrála v Ostravě, o vítězný gól se postaral Rezek.

Sestava 11. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Buchta (Olomouc) - Mareček (Sparta), Košťál (Brno), Vrzal (Dukla) - Krmenčík (Dukla), Rezek (Příbram), Houska (Olomouc), Skalák (Mladá Boleslav) - Baroš (Mladá Boleslav), Lafata (Sparta), Řezníček (Brno).

Reklama

Související témata: