Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kat Plzně vévodí dvougólovým střelcům

Praha

Hned tři hráči vstřelili ve víkendových zápasech po dvou gólech, každý z nich ovšem prožíval jiné pocity. Jeden cítil dokonce velké zklamání, protože jeho tým dost možná přišel o mistrovský titul. Trojlístek Holenda, Ivanschitz, Doležal samozřejmě nechybí v ideální sestavě 27. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 27. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Jako první si dva góly připsal Holenda z Dukly, která tak rázně vyvrátila spekulace, že by snad chtěla Příbrami podat pomocnou ruku... Další dva kanonýři se k němu přidali ve vzájemném souboji. Když se trefil dvakrát Ivanschitz, jeho Plzeň mašírovala za titulem. Jenže po přestávce jablonecký náhradník Doležal zařídil remízu, která rozjásala Slavii. Sešívaní pak zvládli vršovické derby v Ďolíčku, kde výhru jistil Sýkora, a mají v bitvě o titul zase navrch.

Rozsáhlou marodkou zdecimovaná Sparta dohrávala duel s Libercem v křečích, ale těsnou výhru vydřela. Ve středu pole jí pomohl bojovník Vácha, v obraně hodně zachránil Holek. Pohárové příčky pak hlídá Mladá Boleslav, kterou Mareš nasměroval k výhře nad Jihlavou.

U dna se plácá Hradec Králové, jemuž nepomohl ani skvělý výkon brankáře Ottmara. Teplický Vošahlík ho nakonec přece jen překonal a Votrokům jen přitížil.

Obranu doplňují Podaný z Dukly a brněnský Pavlík.

Sestava 27. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Ottmar (Hradec Králové) - Pavlík (Brno), Holek (Sparta), Podaný (Dukla) - Mareš (Mladá Boleslav), Ivanschitz (Plzeň), Vácha (Sparta), Sýkora (Slavia) - Doležal (Jablonec), Holenda (Dukla), Vošahlík (Teplice).

Reklama