Hlavní obsah

Kudrnovi loučení s Třincem vyšlo

TŘINEC

Hokejový útočník Jaroslav Kudrna se rozloučil s Třincem opravdu parádně. Do ruského Magnitogorsku mířící forvard si své poslední vystoupení v dresu Ocelářů užil a i díky jeho dvěma bodům Třinec v pátek zdolal Litvínov. Na památku pak Kudrna dostal typicky ruské dárky, vedení domácího klubu mu dokonce věnovalo i notně oprýskaný vůz značky Lada.

Foto: Sport.cz

Jaroslav Kudrna se s hokejisty Třince rozloučil výhrou.

Článek

Transparent "Jardo díky", v azbuce psané přání všeho nejlepšího a skandování Kudrnova jména snad všemi fanoušky obstaralo přivítání třicetiletého útočníka před úvodním hvizdem. Hráč, který míří na své první zahraniční angažmá, se odvděčil fanouškům stylově.

Na úvodní gól Třince parádně přihrál Tesaříkovi, druhý v další přesilovce sám dal. "Přiznám se, že mě to trošku všechno vzalo, ozvala se i nějaká nostalgie," tvrdil dojatý Kudrna.

Loučení bylo vskutku stylové. Trenér Třince Juřík s generálním manažerem Markem mu v krojích ruských bohatýrů předali kromě sotva jezdícího modrého vozu ruské výroby i teplý kabát a nemohla chybět ani klasická beranice.

"Chtěl bych všem moc poděkovat, na angažmá v Třinci budu vždycky v dobrém vzpomínat," hlásil divákům se smíchem Kudrna, který ve službách Ocelářů v 74 extraligových zápasech zaznamenal 64 kanadských bodů.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice