Hlavní obsah

Na syna v brance bude Hübl přísnější než na další hráče

LITVÍNOV

Už potřetí přichází na litvínovskou střídačku v extralize Jaroslav Hübl starší a má i zkušenost se synem v brance mužstva, které vede. Nový trenér s nadsázkou dodává, že jeho syn, který se stal překvapením první poloviny extraligové sezóny, to pod jeho vedením nebude mít jednoduché.

Článek

"Už před pár roky jsme ho měli v týmu ještě jako juniora, takže vím, že na něj budu zřejmě ještě přísnější než na ostatní hráče," usmál se.

Nad včerejší nabídkou přejít od dorostu do extraligy dospělých ale Hübl neváhal. "Litvínov je doslova klubem mého srdce, zažil jsem s ním mnoho krásných okamžiků a není mi lhostejné, jak dopadne letošní sezóna, takže jsem se opravdu dlouho nerozmýšlel," přiznal.

"Viděl jsem všechny domácí zápasy a stále tvrdím, že mužstvo má v sobě kvalitní potenciál. Potřebuje však získat ztracenou sebedůvěru. Chci vnést do hry nové prvky, ale na zásadní změny v herním systému není čas. Kluci se potřebují rychle zvednout a na ledě nechat ve zbývajících dvanácti kolech úplně všechno," poznamenal Hübl.

Ve své práci se hodlá opírat o zkušenosti kapitána a sportovního manažera Roberta Reichla. "Kdysi vedle mě začínal v útoku, známe se dvacet let. Věřím tomu, že Robert nám pomůže tým zvednout i po mentální stránce," zamyslel se novopečený kouč.

Premiéra na lavičce ho čeká v úterý ve Zlíně. "Máme těžký los, ale soupeře si nevybíráme. Jde nám o každý bod, ztrát už bylo dost," zdůraznil Hübl.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice