Hlavní obsah

Ještě Pardubice potrápíme, slíbili Orli

ZNOJMO

Hokejisté Znojma v sobotu odvrátili vyřazení z play-off a hned slibovali, že udělají všechno pro to, aby ani dnešní duel v Pardubicích pro ně neznamenal konec sezóny.

Článek

„Pardubickým klukům rozhodně nic zadarmo nedáme. Ještě je pořádně potrápíme,“ tvrdil kapitán Orlů Jiří Dopita potěšen, že Znojemští zvedli hlavy. „Konečně jsme na Lašáka vyzráli, pro vývoj utkání byl rozhodující rychlý zisk dvoubrankového náskoku.“

Domácí se museli v poslední třetině bránit mohutnému náporu Pardubic, ale tři minuty před koncem potvrdil definitivně jejich vítězství útočník Michal Tvrdík, který je stále kmenovým hráčem Pardubic a v dresu Orlů pouze hostuje.

„Momentálně hraju za Znojmo, a tak dělám všechno pro jeho úspěch. Měli jsme větší vůli po výhře. Dobře jsme věděli, že porážka by už znamenala náš konec a rozhodně jsme nechtěli pustit sérii 0:4 na zápasy,“ říkal Tvrdík, jenž řešil, jak uspokojit všechny kamarády, kteří chtějí zápas v Pardubicích vidět. „Mám k dispozici jen dvě vstupenky a potřeboval bych jich aspoň deset,“ postěžoval si s úsměvem.

Pardubičtí naopak doufají, že už dnes sérii čtvrtou výhrou doma završí. „Ve Znojmě jsme v sobotu selhali v koncovce, ale před našimi fandy už nám to určitě zase začne padat,“ neztrácel optimismus útočník Libor Pivko.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice