Hlavní obsah

Třinec bude s koučem Juříkem trénovat i Marek

TŘINEC

Sportovní ředitel Pavel Marek zaplní v trenérském trojlístku u extraligových hokejistů Třince volné místo, které vzniklo po odchodu asistenta Jana Danečka do Vítkovic. Tým jako hlavní kouč dál povede Jiří Juřík, jenž bude vedle Marka znovu spolupracovat i s třetím trenérem Alešem Machem.

Foto: SPORT.CZ

DEFAULT TITLE

Článek

"Vzhledem k tomu, že odešel pan Daneček, jsme potřebovali doplnit realizační tým. Pavel Marek bude tedy během zápasů opět na střídačce, ale funkce sportovního ředitele mu nadále zůstává," řekl ČTK generální ředitel třineckého klubu Evžen Delong.

Tým v pondělí v okleštěné sestavě bez několika hráčů a marodů zahájil suchou letní přípravu. Nejožehavější místo v kádru, post brankářské jedničky, však stále není vyřešeno, ačkoli prodloužení smlouvy s reprezentantem Romanem Čechmánkem je podle neoficiálních informací na nejlepší cestě. "Stále se jedná, ale co a jak se rozhodne až po mistrovství světa," podotkl Delong.

Do klubu se po několika letech vrátil kouč Břetislav Kopřiva, který v posledních dvou sezonách vedl Vsetín. V Třinci bude znovu působit jako trenér juniorů.

Reklama

Související témata: