Hlavní obsah

Ústí n. Labem - Zlín 3:2Zlín neuspěl ani v Ústí a prohrál popáté v řadě

MinutaMin. Tým Hráč Akce
5. Leška 0 : 1
13. Špirko 1 : 1
21. Antoš 2 : 1
22. Nosek 2 : 2
42. Janků 3 : 2

ÚSTÍ NAD LABEM

Hokejisté Ústí se v pátek radovali z prvního tříbodového vítězství na domácím ledě, o němž rozhodl kanonýr Janků gólem z úvodu třetí třetiny. Zlín prohrál už popáté v řadě!

Článek

Hosté i s pardubickou posilou Andrašovským v útoku a překvapivě J. Čechem v brance místo Murína přitom vedli, když Přikrylem vyraženou Ďurákovu střelu od modré si zpracoval Leška a bekhendem z otočky dopravil puk do sítě. Severočeši ale zanedlouho otočili skóre ve svůj prospěch. Nejprve vyrovnal Špirko, který měl po ideální Klimtově přihrávce před prázdnou brankou snadnou úlohu.

Těsně po nevyužité 40 s trvající přesilovce pěti proti třem se v pokračující početní výhodě o jednoho hráče prosadil kapitán Antoš - 2:1.Vzápětí bylo srovnáno zásluhou Noska. A mnoho nechybělo, aby šel Zlín znovu do vedení. Mokrejšovu ránu ve 37. min. zastavila tyčka.

Nakonec udeřilo na opačné straně po spolupráci Pazourka se zakončujícím Janků, který dal už šestý gól v sezóně. Vítězové si pak těsný náskok uhlídali i při soupeřově power-play.

Vladimír Evan, trenér Ústí: "V urputném utkání jsme byli šťastnější. Závěr jsme doslova ubojovali.“

Jaroslav Stuchlík, asistent trenéra Zlína: "Průběhu zápasu by lépe odpovídala remíza v normální hrací době. Bohužel se nám už nepodařilo podruhé vyrovnat.“

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice