Hlavní obsah

Hübl: Prodloužení nám zatím nešla, konečně jsme to prolomili

LITVÍNOV

Brankář Jaroslav Hübl naskočil v utkání Litvínova se Spartou za zraněného Fraňka od 21. minuty a čelil největšímu tlaku hostí ve druhé třetině. V závěru inkasoval, paradoxně v době, kdy mohli domácí po několika vyložených šancí svůj náskok zvýšit. Přesto se syn litvínovského kouče stal hrdinou utkání, v samostatných nájezdech ani jednou neinkasoval.

Článek

„Byl jsem strašně naštvaný a nadával jsem. Trenéři se nás snažili uklidnit, protože prodloužení nám zatím moc nešla,“ popisoval gólman Hübl mladší dění na střídačce po vyrovnávacím gólu Petra Tona v poslední vteřině třetí třetiny. „Doufal jsem, že by to mohlo být po skončení,“ dodal.

Rozporuplné pocity zavládly v litvínovském gólmanovi po vítězných nájezdech. „Konečně jsme to prolomili a povedlo se získat alespoň dva body,“ oddechl si.

Za stavu 3:1 pro domácí naskočil severočeský odchovanec do rozjetého vlaku. Poté, co se litvínovská jednička mezi tyčemi zranila. „Věděl jsem to asi dvě minuty před koncem první třetiny, protože Petr Franěk při zákroku nešťastně spadl na koleno a hlásil, že to nepůjde, takže jsem měl čas se připravit,“ popisoval Hübl pohled ze střídačky před tím, než se stal přímým strůjcem vítězství.

Hübl lituje, že Litvínov ztratil vyhrané utkání

„Pro mne bylo dobře, že nás sparťané trochu zamáčkli a mohl jsem se rychle rozchytat a dostat se do varu,“ pochvaloval si Hübl sparťanský nápor ve druhé třetině, po němž ve 34. minutě inkasoval z hole Lubomíra Vaice.

Na stadión Ivana Hlinky přišla v úterý velmi slušná pět a půl tisícová návštěva, která však po průběhu zápasu čekala tři body pro domácí, ale nakonec viděla "pouze“ dva po prodloužení. „Se Spartou doma je to vždy pěkné utkání. Přišlo hodně lidí, byla skvělá atmosféra. Takovéhle zápasy si vždy užívám,“ pochvaloval si.

„Už několikrát jsme takhle ztratili tři body. Moc nás to mrzí. V prodloužení nebo před koncem uděláme nějakou chybu, která nás pak stojí body. Opět se to potvrdilo,“ připomněl Hübl bodovou ztrátu z Ústí nad Labem a naposledy ve Znojmě. „Musíme se z toho ponaučit pro příště,“ dodal na závěr.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice