Hlavní obsah

Třinec - Litvínov 3:2Třinec se trápil, přesto porazil na nájezdy Litvínov

MinutaMin. Tým Hráč Akce
3. Černý 0 : 1
15. Květoň 1 : 1
31. Lukeš 1 : 2
54. Korhoň 2 : 2
0. Zálešák 3 : 2

TŘINEC

Po čtyřech vítězstvích v řadě hokejisté Třince doma ztratili body, ale nakonec mohli být rádi, že dokázali ve třetí části srovnat vedení Litvínova. Na nájezdy pak vydřeli další bod na víc.

Článek

Soupeři začali hodně ofenzivně, ale pak Černý propálil Vojtka a Severočeši jako by se stáhli do úpornější obrany a Oceláři znervózněli. Na chvíli je probralo jen přesilovkové srovnání Květoně, jenže poté se Vojtek musel vytáhnout proti Rindošovi a i v dalším průběhu se lépe bruslící hosté snadněji usazovali v útočném pásmu.

Litvínov využil chyby domácích ve středním pásmu k navrácení vedení, když po akci Reichla přesně vypálil Lukeš. Třinec prohospodařil i 91 s trvající přesilovku pěti proti třem, přesto si ve třetí části vytvořil výraznou převahu a skvělého Hübla překonal Korhoň. Domácí nevyužili ani přesilovku v prodloužení, v nájezdech však uspěli Zálešák a Tomík, Vojtek gól nedostal.

Oceláři Třinec - Litvínov 3:2 po sam. nájezdech (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 16. D. Květoň (Peterek), 55. Korhoň (Tomas), rozhodující nájezd Zálešák - 4. Černý (Rindoš), 32. Lukeš (Reichel). Rozhodčí: Minář - Kreutzer, Polonyi. Vyloučení: 5:9, navíc Reichel a Lukeš 10 minut. Využití: 1:0. Diváci: 3305.
Třinec: Vojtek - Sekeráš, Pácal, Seman, Malec, Kroupa, Andersons - Tomík, Štefanka, Kolusz - D. Květoň, Peterek, Martynek - Korhoň, Skořepa, Zálešák - od 22. min. navíc Steber, od 23. min. Hampl, od 32. min. Tomas. Trenéři: Marek, Juřík a A. Mach.
Litvínov: J. Hübl ml. - L. Poživil, Šlégr, Vobořil, Skuhrovec, Punčochář, Tůma, Koma - Kubinčák, Reichel (21. - 28. Bahenský), Lukeš - Jánský, Branda, Sklenička - Machulda, Benda, Jenáček - Černý, Rindoš, Bednařík. Trenéři: J. Hübl st. a Rosol.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice