Hlavní obsah

Brankář Vojtek prodloužil v Třinci smlouvu do roku 2010

TŘINEC

Hokejový brankář Martin Vojtek si spolehlivými výkony vysloužil prodloužení smlouvy v Třinci, který si služby lídra extraligových statistik v této sezóně pojistil do roku 2010. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

Foto: SPORT.CZ

DEFAULT TITLE

Článek

"Martin Vojtek pro Třinec udělal strašně moc, udržuje si dlouhodobě svůj standard, který dokáže navýšit, jak jsme svědky v současné době. Hlavně je na něj spolehnutí, proto jsme se rozhodli mu nabídnout prodloužení smlouvy. Jsem spokojen, že Martin naši nabídku přijal," řekl serveru hlavní trenér a předseda představenstva klubu Pavel Marek.

Vojtek na konci září zaskočil v brance za jedničku Romana Čechmánka a svými výkony si řekl o důvěru i v době, kdy se olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa uzdravil. "Je dobré, že máme gólmana jeho formátu, protože brankáři se v extralize začínají stávat nedostatkovým zbožím a s dvěma kvalitními gólmany můžeme položit základ naší hře," doplnil Marek.

Vojtek v této sezóně odchytal 16 utkání s průměrem 1,59 inkasované branky na zápas a úspěšností zákroků rovných 96 procent. Dvakrát udržel čisté konto. "Nabídka na prodloužení smlouvy mě potěšila, jsem tady hodně spokojen, proto jsem s prodloužením neměl žádný problém. V Třinci jsem rád, cením si i přízně fanoušků, kteří klub hodně podporují," prohlásil Vojtek.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice