Hlavní obsah

Slovenští hokejisté Zálešák a Tomas nejedou s Třincem do Varů

TŘINEC

Špatné výsledky třineckých hokejistů v extralize mají další dopad. Po sobotní výměně trenérů se v pondělí do kádru pro úterní zápas v Karlových Varech nevešli slovenští útočníci Miroslav Zálešák s Romanem Tomasem, kteří z výkonnostních důvodů zůstali doma.

Článek

Podle nového hlavního kouče Břetislava Kopřivy to však neznamená, že by se klub obou hráčů hodlal úplně zbavit. "Zatím je to dočasné rozhodnutí, týká se to jen úterního zápasu. Co bude dále, to se uvidí," uvedl Kopřiva pro ČTK.

Oba hokejisté přišli o místo v sestavě kvůli nestabilním výkonům. Zálešák v dosavadním průběhu sezony posbíral devět bodů za čtyři góly a pět asistencí, Tomas dvakrát skóroval a třikrát na gól přihrál. "Jsou v tom pouze výkonnostní důvody," připustil Kopřiva.

Pokud se Třinec v následujícím týdnu nevzchopí, dojde také na trvalé změny v hráčském kádru. Podle zákulisních informací jsou rozjednány výměny hokejistů, nebudou však realizovány dříve než v reprezentační přestávce. Oceláři už devět kol čekají na vítězství v normálním hrací čase, doma pětkrát za sebou dokonce nebodovali.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice