Hlavní obsah

Novému plzeňskému kouči Hořavovi premiéra na střídačce vyšla

ZNOJMO

Hořava se do Znojma vrátil s Plzní výhrou Do Znojma, kde dosud prožil nejlepší roky své trenérské kariéry, oslavil včera vítězný návrat nový hlavní kouč Plzně Miloslav Hořava. Proti týmu, s nímž před -loni získal v extralize bronzové medaile, urvali Západočeši cenné vítězství 2:1 v nastaveném čase.

Článek

„S premiérou na plzeňské lavičce jsem samozřejmě spokojený, dva body nám moc pomohou. Nemám na nich ale skoro žádnou zásluhu. Vždyť jsme s Radimem Rulíkem přišli k mužstvu ráno před utkáním a za pár hodin se nedá skoro nic změnit. I jednotlivé formace jsme nechali v původním složení. Mužstvo je připravené dobře a dokázalo se navíc poprat o vítězství ze všech sil,“ svěřil se po utkání Hořava.

Šestačtyřicetiletý trenér, který nedávno vedl reprezentační dvacítku na MS, přišel prý do Plzně s jediným cílem. „Jakýmkoliv způsobem chceme do play off,“ prozradil. Při jeho naplnění hodlá vsadit na brankáře Málka. „Je to jeden z nejlepších gólmanů extraligy, pro mě jasná jednička,“ oznámil. Altrichtra, který dostával šanci za kouče Kučery, ovšem Hořava neodepisuje. „Bude v zápřahu v první lize. Musí být kdykoliv připraven za Málka zaskočit,“ má jasno.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články