Hlavní obsah

Karlovarští fanoušci vítali o půlnoci vicemistry

KARLOVY VARY
Aktualizováno

Velkolepé půlnoční uvítání připravili karlovarští fanoušci hokejistům HC Energie, kteří vybojovali titul extraligových vicemistrů. Autobus s hokejisty, kteří po středečním zápase se Slavii přijeli z Prahy, vjel rovnou na ledovou plochu zimního stadiónu v Karlových Varech. Na dva tisíce hlasivek je vítalo skandováním: Pro nás jste mistry! Chtěli tak ocenit historický úspěch karlovarského hokeje – po jedenácti letech v extralize poprvé ve finále!

Článek

První z autobusu vystoupil s pohárem nad hlavou kapitán HC Energie Karlovy Vary Václav Skuhravý a za ním rozesmátí a šťastní hráči, kteří už zapomněli na únavu ze sedmi finálových zápasů i na prohru se Slavií v pražské O2 Areně.

Rozjásaní fanoušci zaplavili ledovou plochu karlovarské haly, kde uprostřed zaparkoval autobus, a každý si chtěl alespoň na okamžik sáhnout na pohár, který koloval nad hlavami hokejistů, a obejmout se s nimi a poplácat je po ramenou. Nad hlavami fanoušků se ve vzduchu ocitl trenér Zdeněk Venera.

Stadiónem zněl klubový chorál a skandování Hoši děkujem! - a na malém pódiu, kde se miláčci fanoušků shromáždili, stříkalo šampaňské a halas nebral konce. Spolu s fanoušky oslavovali nečekaný a o to větší úspěch hokejistů hejtman Karlovarského kraje Josef Pavel a karlovarská primátorka Veronika Vlková.

Půlnoční vítání po finálovém zápase se Slavií se tak stalo úvodem k oficiálním oslavám historického karlovarského sportovního úspěchu, které lázeňské město chystá na pátek odpoledne a večer.

FINÁLE HOKEJOVÉ EXTRALIGY NA SPORT.CZ
VII. zápas, Slavia - Vary 4:2, konečný stav série 4:3
ONLINESlavia Praha vs. Karlovy Vary
REFERÁTVary se nezmohly na odpor, Slavia slaví titul
RŮŽIČKAJe to jako vyhrát mistrovství světa
TOMICAOslavy potrvají několik dnů
KARLOVY VARYBouřlivé půlnoční přivítání vicemistrů

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice