Hlavní obsah

Mistrovská Slavia zahájila přípravu na novou sezónu

PRAHA

Hokejistům pražské Slavie začala v pondělí příprava na příští sezónu, v níž budou v nejvyšší soutěži usilovat o obhajobu mistrovského titulu, ale také reprezentovat Českou republiku v Lize mistrů. Mladší hráči mají za sebou již týden tréninkových dávek, dnes se připojil i zbytek týmu, ale již bez útočníků Jakuba Klepiše, Igora Rataje a Michala Supa, kteří po sezóně z klubu odešli.

Článek

Trenérům se naopak hlásila nová posila - další forvard Milan Kraft, finálový soupeř z Karlových Varů.

"Až na ty odchody a ještě pár doléčovaných zranění z minulého ročníku jsme v kompletním složení, včetně mladých hráčů, kteří za nás v extralize již nastupovali, a navíc i s Milanem Kraftem. Kromě něho však s námi zatím není nikdo nový. Pokračuje však úzká spolupráce s Havlíčkovým Brodem," řekl asistent trenéra Jiří Kalous.

Obvyklou a zaběhnutou "suchou" přípravu zpestří soustředění v tuzemských podmínkách, na led se červenobílí dostanou až 21. července. "Hráče nyní čeká klasická kondiční příprava, na začátku června pak přijde týdenní soustředění v Jablonci. Celkově budeme pokračovat v duchu přípravy, která byla loni. Chceme to jen hráčům trochu zpestřit, určitě však nepůjde o žádné zásadní změny," uvedl Kalous.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice