Hlavní obsah

Asistentem trenéra hokejistů Liberce bude i nadále Kudrna

Liberec

Asistentem trenéra hokejistů Liberce Patrika Augusty bude i nadále Jiří Kudrna. Stejně tak pokračují v realizačním týmu Bílých Tygrů trenér brankářů Martin Láska, videokouč Aleš Vladyka a kondiční trenér Aleš Pařez. Vybral si je Augusta, s nímž klub prodloužil v pondělí smlouvu o dva roky.

Foto: Sport.cz

Jiří Kudrna zůstává asistentem trenéra Bílých tygrů

Článek

"Pro složení trenérského realizačního týmu jsme nechali hlavní slovo Patriku Augustovi, protože se jedná o pracovní skupinu, kterou řídí a je s ní úzce spojený. Vedení klubu jeho volbu plně podporuje, má ve všechny členy realizačního týmu důvěru a vidí v tomto kroku zajištění kontinuity úspěšné práce z posledních několika sezon," uvedl na klubovém webu generální manažer Liberce Ctibor Jech.

Třiačtyřicetiletý Kudrna se stal asistentem před uplynulou sezonou, kdy se Augusta z této pozice posunul do role hlavního kouče místo Filipa Pešána. Předtím byl Kudrna dva roky hlavním trenérem prvoligových Benátek nad Jizerou, které jsou farmou Liberce.

"U Bílých Tygrů se už několik let sází na výrazně týmovou spolupráci, a to jak na ledě, tak na lavičce. Společně vyhráváme a společně prohráváme. Proto jsem rád, že pokračujeme ve stejném složení," prohlásil Augusta.

"Moji kolegové vytvářejí výraznou podporu mně i hráčům nejen ve svých oborech, ale i v rámci dalšího servisu a konzultací. V nové sezoně chceme rozhodně navázat na rozdělanou práci z přerušeného extraligového ročníku," dodal Augusta, jenž dovedl Bílé Tygry k obhajobě Prezidentského poháru pro nejlepší tým základní části. Zbytek ročníku byl po druhých duelech předkola zrušen kvůli pandemii koronaviru.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice