Hlavní obsah

Hokejisté Mladé Boleslavi získali do útoku Aleše Padělka

MLADÁ BOLESLAV

Vedení hokejistů Mladé Boleslavi získalo další posilu. Nováček extraligy angažoval zkušeného útočníka Aleše Padělka, který se před sezónou připravoval se Znojmem, avšak před začátkem soutěže v jihomoravském klubu skončil a dosud nikde nehrál.

Článek

Osmadvacetiletý odchovanec jihlavského hokeje nastupoval v minulosti v extralize za Plzeň a Vítkovice. "Dnes se nám podařilo uzavřít se znojemským klubem dohodu o příchodu Aleše Padělka k nám. Hráč se ve čtvrtek odpoledne zapojil do tréninku," uvedl sportovní ředitel mladoboleslavského klubu Jaromír Šindel na webu hokej.cz.

Od Padělka si představitelé extraligového nováčka slibují především góly. "Aleš je v minulosti pravidelně dával, věříme v jeho schopnosti. Potřebuje oživit náš ofenzivní projev. Osobně bych si přál, aby Aleš navázal na výkony, jaké ho ve spolupráci s Jaroslavem Kracíkem zdobily před časem v Plzni," dodal Šindel.

Nová posila Mladé Boleslavi by měla do extraligy naskočit hned po reprezentační přestávce. V nejvyšší soutěži by se mohl představit také obránce Denis Kazjonov z Chabarovsku, který je v dvanáctém týmu tabulky na čtrnáctidenní zkoušce. Naopak ve středu ve středočeském klubu skončil dvaatřicetiletý útočník Martin Štrba, který dostal svolení jednat o jiném angažmá.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice