Hlavní obsah

Bednář vyrovnal rekord svého kouče Růžičky

LITVÍNOV

Slávistický hokejový útočník Jaroslav Bednář vyrovnal v zápase v Litvínově dosavadní rekord svého trenéra Vladimíra Růžičky v počtu utkání v řadě v nejvyšší soutěži, v nichž si připsal aspoň jeden kanadský bod. Prosadil se podvacáté po sobě, když na vítězství se podílel dvěma góly a jednou asistencí.

Článek

„Měl jsem trochu obavy, aby se na mě neprojevila únava z reprezentace. Ale pár dní jsem odpočíval a cítil jsem se dobře. První třetinu jsem však byl dost řezaný, pak jsem si zápas užíval,“ svěřil se zkušený forvard, který proměnil i trestné střílení. „Nedělal jsem žádné experimenty. Jel jsem přímočaře na branku a soustředil jsem se na zakončení,“ popsal svůj druhý zásah v utkání.

Bednář zvládl i roli kapitána mužstva místo nemocného Josefa Beránka. „Byl to můj sen. Poté, co jsem jednu chvíli nesl kapitánské céčko v národním týmu, dočkal jsem se i v klubu. Určitě na to nezapomenu, ale důležitější než moje pocity jsou nasbírané body,“ tvrdil.

<tbody><tr class="invert"><td><strong>Sestava 48. kola O2 extraligy podle Sport.cz:</strong> </td></tr><tr class="highlight"><td>J. Štěpánek (Vítkovice - poprvé v sestavě kola) - R. Stehlík (Vítkovice), O. Němec (Karlovy Vary) - <strong><em>J. Bednář</em></strong> (Slavia - 7), M. Straka (Plzeň - 5), T. Vlasák (Plzeň - 5).</td></tr></tbody>

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice