Hlavní obsah

Obránce Majeský by měl v úvodu sezony posílit Kladno

KLADNO

Hokejisty Kladna by mohl v úvodu extraligy posílit slovenský obránce Ivan Majeský. Dvaatřicetiletý hráč s týmem trénuje od minulého týdne a vedení Kladna jedná se zástupci švédské Skellfetey o podmínkách jeho krátkodobého uvolnění. Majeský se na sever Evropy kvůli daňovým zákonům ve Švédsku přesune až v říjnu.

Článek

"Jednáme o podmínkách jeho krátkého angažmá v Kladně a nedokážu teď říci, jak to dopadne. Ale samozřejmě věřím, že se dohodneme, protože obránce Majeského kvalit by nám výrazně pomohl," uvedl generální manažer Otakar Černý. Jasno by podle jeho slov mohlo být ještě dnes, kdy by se Majeský měl objevit v kladenském dresu v přípravném zápase proti prvoligovému Ústí nad Labem.

Urostlý bek se zkušenostmi z NHL žije trvale v Praze a v minulých dnech se spekulovalo o tom, že by na začátku sezony hrál za Spartu. Vedení pražského klubu však uvedlo, že o Majeského mělo zájem jen v případě, že by tým posílil na celou sezonu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.