Hlavní obsah

Třinec i Zlín dnes na hokejovém Rona Cupu v Trenčíně prohrály

TRENČÍN

Českým zástupcům Třinci a Zlínu se na hokejovém turnaji Rona Cup v Trenčíně v pátek nedařilo. Oceláři po čtvrtečním vítězství nad domácí Duklou Trenčín dnes podlehli úřadujícímu slovenskému šampiónovi Košicím 2:3. Zlín po úvodní remíze s Košicemi prohrál s vicemistrem ze Skalice 0:4.

Článek

V závěrečných vystoupeních na Rona Cupu čeká Třinec v sobotu od 13:00 klání s Košicemi a Zlín o tři hodiny později hraje se Skalicí.

Třinec s řadou mladíků v sestavě vedl nad Košicemi od třetí minuty díky Kohnově trefě, ale Faith s Rudolfem Hunou ještě v úvodním dějství otočili stav. V 25. minutě sice srovnal stav Růžička, ale ve 44. minutě rozhodl svou druhou trefou v utkání Rudolf Huna.

Zlín prohrával se Skalicí už od druhé minuty, kdy se prosadil český útočník Milan Kostourek. Útočník, který v minulém ročníku působil v Kometě Brno, se uchází na testech ve Skalici o angažmá.

Ještě v první třetině zvýšil Kutálek, v 32. minutě se trefil Jarolín a za dvě minuty uzavřel výsledek Zálešák. Asistoval mu český obránce Robert Schnabel, který se po skončení angažmá v Mladé Boleslavi také snaží zaujmout ve Skalici.

Mezinárodního hokejový turnaj Rona Cup v Trenčíně:
PSG Zlín - Skalica 0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 2. Kostourek (Škadra), 13. Kutálek (Šátek, Gula), 32. Jarolín (Kocák), 34. Zálešák (Schnabel, Višňovský). Rozhodčí: Lokšík - Novák, Stano. Vyloučení: 4:6. Využití: 0:1.
Košice - Oceláři Třinec 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Branky: 13. a 44. Huna, 5. Faith - 3. Kohn, 25. Růžička. Rozhodčí: Lokšík - Nosek, Bundil. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1.

Reklama