Hlavní obsah

Spadli jsme do díry, přiznal po čtvrté prohře Liberce Nedvěd

LIBEREC

Čtyři porážky za sebou odsunuly hokejisty Liberce z druhého místa v extraligové tabulce na jedenácté. Severočeši se momentálně nenacházejí v dobré pohodě, což si dobře uvědomuje i kapitán a nejzkušenější hráč týmu Petr Nedvěd.

Článek

"Tak, jak rychle jsme vyletěli nahoru, tak rychle jsme spadli na prd.. Bohužel. Musíme se pomalinku z té díry šplhat nahoru. Je to docela nepříjemné, protože já si myslím, že poslední dva zápasy jsou promarněné body," řekl Nedvěd novinářům po dnešní porážce s pražskou Slavií 2:5.

Liberec byl přitom v první i třetí třetině lepší, výpadek ve druhé části ale dohnat nedokázal. "Body byly k mání. V kabině jsme si k tomu řekli svoje. My jsme hráli výborně 40 minut, ale ve druhé třetině jsme měli výpadek a ten nás stál body," uvedl sedmatřicetiletý centr.

Problémy Tygrů souvisí i s tím, že mužstvu chybí nemocná brankářská jednička Tero Leinonen. "Chytal super v zápasech, ve kterých nastoupil, a byl suverénně náš nejlepší hráč. My ale sami děláme chyby a soupeři je využívají," dodal Nedvěd.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice