Hlavní obsah

Hokejisty Slavie by mohl posílit brankář Trvaj z Komety

PRAHA

Hokejisty Slavie by mohl posílit brankář Jiří Trvaj. Pětatřicetiletý gólman je momentálně dvojkou v Kometě Brno a pražský tým se o jeho služby údajně zajímá.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kouč pražské Slavie Vladimír Růžička připustil možnost angažování brankáře Jiřího Trvaje z Komety Brno.

Článek

"Možnost, že by se u nás objevil, existuje," uvedl generální manažer a trenér Slavie Vladimír Růžička pro Sport a Deník. V jakém časovém horizontu se o Trvajovi rozhodne, nechtěl specifikovat. "Jestli jde o dny případně týdny, vám nepovím," řekl.

Podle hráčova zástupce Roberta Spálenky jednání mezi Slavií a Brnem ještě nezačala. "Ale jednání okolo Jirky jsou. Ve hře je více klubů. Výsledkem může být milión variant. Zůstane, odejde, půjde na hostování, klub ho vyplatí, skončí s kariérou. Zatím neznáme postoj Brna," uvedl Spálenka.

Trvaj, který do Komety přišel v létě ze Znojma, které Brnu prodalo extraligovou licenci, aktuálně podle všeho přišel o pozici jedničky v nejhorším klubu nejvyšší soutěže.

V posledních čtyřech duelech totiž nastoupil Fin Sasu Hovi, kterého moravský klub angažoval v průběhu sezóny. Ve Slavii by zkušený gólman mohl zaujmout místo jedničky, trojice Stanislav Neruda, Robert Slipčenko a Dominik Furch totiž podává nevyrovnané výkony.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice