Hlavní obsah

Hubáček ukázal v Brně trofej hokejových mistrů. Haluz jak sviňa, řekl o výhře na MS

BRNO

Už tři dny po fantastickém zisku zlaté medaile na mistrovství světa a po slávě na Staroměstském náměstí v Praze se hokejový útočník Petr Hubáček podělil o radost i s fanoušky v mateřském Brně. Ve středu si hráč domácí Komety užil zájmu hokejových příznivců na brněnské přehradě, kam dorazil stylově člunem. A všem přítomným ukázal i trofej pro mistry světa.

Foto: hc-kometa.cz

Petr Hubáček s trofejí pro hokejové šampióny

Článek

Ve středu v podvečer čekalo na příjezd Petra Hubáčka na brněnské přehradě několik stovek fanoušků. Ti byli několik prvních minut napjatí, protože  jejich hokejové hvězdě se nedařilo otevřít skříňku s cennou trofejí. Ovšem zadařilo se a Hubáček znovu zvedl nad hlavu pohár pro mistry světa.

"Si to na chvílu položím, je to těžký jako prase," omlouval se posléze se smíchem svým zřetelným brněnským přízvukem. Hubáček poté zodpověděl několik otázek moderátorky i diváků, zapózoval s pohárem i zlatou medailí a uspořádal malou autogramiádu. U připraveného stánku se neustávajícímu přílivu fanoušků podepisoval dobré dvě hodiny.

"Oproti ostatním Komeťákům mám ještě co dohánět, já si teprve zvykám. A chci si to hodně užít. Nikdy předtím jsem nic nevyhrál a euforie za chvíli pomine," řekl Hubáček v rozhovoru pro oficiální stránky Komety Brno, že si na momentální humbuk kolem své osoby teprve zvyká.

Zároveň uznává, že český tým měl na MS v Německu několikrát štěstí. "Měli jsme haluz jak sviňa," smál se obětavý útočník, který v zápase se Švédskem přišel o zuby. "Ani nevím, kdy si to nechám spravit. V těchto věcech jsem trochu ležérnější, takže to může trvat," vykládal.

Hubáček si teď bude užívat pohody s rodinou v Brně, jen o víkendu se velký fanoušek fotbalu chystá na výlet. "V neděli jedu do Rakouska, kde hraje Anglie přátelák s Japonskem, už se těším. Dres Stevena Gerrarda už mám nachystaný," těší se.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice