Hlavní obsah

Chcete poslední helmu Dominátora? Vydražte si ji v internetové aukci

PRAHA

Pokud jste zanícený hokejový fanoušek a vaším idolem je především brankář Dominik Hašek, máte nyní jedinečnou příležitost. Sázková kancelář Tipsport totiž zařadila do internetové aukce "Dominátorovu" helmu, ve které před necelými dvěma měsíci vychytal extraligový titul pro Pardubice. Už po prvním dnu vyvolávací cena helmy několikanásobně vzrostla.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Dominik Hašek

Článek

Tipsport - partner návratu Dominika Haška do hokejové extraligy - získala od legendárního gólmana jeho helmu a dala ji do dražby na serveru Aukro.cz. Vyvolávací cena byla stanovena na jeden tisíc korun, dnes v poledne už ale suma vzrostla na aktuální částku 35 200 korun!

Helma Dominika Haška ze sezóny 2009/10foto: Sport.cz

„Počítali jsme, že bude o přilbu mezi sběrateli i veřejností zájem, ovšem výše částky kterou zájemci přihodili za jediný den náš překvapila. Je znát, že se jedná přece jen o unikátní předmět,” informoval mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Aukce potrvá do 24. června. Výtěžek aukce bude věnován na charitativní účely. Více informací: http://aukro.cz/item1079947547_mistrovska_helma_dominika_haska_z_posledni_sezony.html

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice