Hlavní obsah

Na Slavii si oddychli, Kopřivova páteř bude za týden v pořádku

PRAHA

Velký kámen úlevy spadl v hokejovém Edenu. Zranění páteře slávistického brankáře Miroslava Kopřivy si nevyžádá dlouhodobou léčbu. Do týdne by měla být jednička v týmu Vladimíra Růžičky v pořádku. Posila, která přišla před sezónou z Kladna, se zranila v úterním utkání s Českými Budějovicemi.

Foto: Milan Malíček, Právo

Spoluhráči ze Slavie pomáhají zraněnému brankáři Kopřivovi

Článek

„Mírův zdravotní stav se naštěstí zlepšil. Do týdne bude v pořádku," uklidnil fanoušky na webu kouč a generální manažer Vladimír Růžička.

Před pár hodinami jasno ještě nebylo, následovala totiž úterní večerní cesta do nemocnice. „Hnul si se šíjí. Dostal kapačku a odjel do nemocnice. Zatím nikdo neví přesnou diagnózu,“ prohlásil asitent trenéra Jiří Čelanský po utkání.

Na konci první třetiny si Kopřiva klekl na led, už nevstal. Robert Slipčenko, který je ve Slavii druhým gólmanem, nejdříve ani nevěděl, že přichází jeho čas, koukal jinam. „Ze začátku jsem si toho vůbec nevšiml. Míra se natahoval po střele, která šla nad. Asi udělal špatný pohyb a hnul si se zády,“ řekl Slipčenko, který byl zpočátku svého startu nervózní.

Slavia v minulém ročníku extraligy vystřídala pět gólmanů, rok předtím čtyři. Kolik jich bude letos? V úvahu zatím připadá trio - Kopřiva, Slipčenko a Furch, který je nyní v Berouně.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články