Hlavní obsah

Úvod play-off provázejí zranění

PARDUBICE

Hned úvodní zápasy play-off přinesly řadu zraněných. Nejhůře dopadl pardubický útočník Jan Kolář, jenž se v noci z pondělí na úterý musel podrobit operaci vazů v rameni a sezóna pro něho předčasně skončila. Vítězi základní části se tak rozpadla ofenzívní řada mladíků, která spolu nastupovala i v reprezentaci.

Článek

S poraněným kotníkem navíc nemohl nastoupit obránce Patrik Luža, naštěstí pro východočeský tým se do sestavy vrátil útočník Jaroslav Kudrna, jenž nestihl úvod bojů o titul kvůli žaludečním obtížím. Plzeň sice nikoho v úvodu play-off neztratila, ale poraněný meniskus už předtím vyřadil ze hry útočníka Proroka.

Třinec v prvním zápase ztratil kapitána Richarda Krále, který má po střetu s Tesaříkem vážně zhmožděná žebra. Dokonce se ve Zlíně musel podrobit nemocničnímu vyšetření a jeho návrat na led je v nejbližších dnech vyloučen. Do sestavy Ocelářů se místo něj dostala slovenská posila Kropáč.

První utkání této série nedohrál ani domácí Okál, kterého zasáhl kotouč do oblasti žeber. Ještě včera dopoledne absolvoval rozbruslení, ale k utkání nenastoupil a v sestavě ho nahradil Kapusta. Zlín se ve druhém duelu musel obejít také bez zraněného obránce Vosátka, místo něhož naskočil do hry Kárný.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice